News Room Anglisht

Memorandumi Athine

Më 14 nëntor 2023, në Athinë, Greqi, ALPEX nënshkroi një Memorandum Mirëkuptimi për të punuar me palë të tjerë të energjisë nga vendet e Ballkanit, Shqipëria, Kosova, Greqia dhe Maqedonia e Veriut, me synimin për të bashkuar tregjet e tyre të energjisë elektrike.Nëpërmjet këtij memorandumi synohet të forcohet bashkëpunimi ndërmjet vendeve drejt arritjes së objektivave […]

Memorandumi Athine Read More »

Training

On 26 of January 2024, ALPEX organized a workshop regarding Go-Live of DAM Market Coupling Albania – Kosovo in which participants were invited to attend physically at Hotel Marriot, Tirana, Albania or online. It aimed to better explain and clarify the DAM coupling operations between Albania and Kosovo and also to have a better understanding

Training Read More »

The 17th of April Event Brussels

On 17 of April 2024, policymakers, industry representatives and energy experts convened at the European Parliament in Brussels for the “Electricity Market Integration Forum: Taking Implicit Electricity Market Coupling Beyond the EU”. This forum aimed to facilitate a proper understanding of this initiative and generate political and regulatory support for the further integration of Energy

The 17th of April Event Brussels Read More »

Scroll to Top