News Room Shqp

Trajnimi

Më 26 janar 2024, ALPEX organizoi një seminar në lidhje me Go-Live të Bashkimit të Tregut të Ditës në Avancë Shqipëri – Kosovë, në të cilin pjesëmarrësit u ftuan të merrnin pjesë fizikisht në Hotel Marriot, Tiranë, Shqipëri ose online. Ai synonte të shpjegonte dhe qartësonte më mirë operacionet e bashkimit të DAM-it ndërmjet Shqipërisë […]

Trajnimi Read More »

Eventi 17 Prill Bruksel

Më 17 prill 2024, politikëbërësit, përfaqësuesit e industrisë dhe ekspertët e energjisë u mblodhën në Parlamentin Evropian në Bruksel the “Electricity Market Integration Forum: Taking Implicit Electricity Market Coupling Beyond the EU”. Ky forum synonte të arrinte një kuptim të duhur të kësaj nisme dhe të gjeneronte mbështetje politike dhe rregullatore për integrimin e mëtejshëm

Eventi 17 Prill Bruksel Read More »

Scroll to Top