Na kontaktoni

Kontaktoni Alpex Shqiperi

Adresa

Rruga Liman Kaba, Olympic Residence, Level 3, Floor 1, Office 1, Tirana, Albania

Për çeshtje që lidhen me Tregtimin, lutemi të kontaktoni Operatorët tanë të Tregut:

Tel: +35544330410

Email

Z. Sokol Dishnica, ADMINISTRATOR
E-mail:                                                                                                  

Zj. Irena Sinani, Drejtor i Klerimit dhe Financës
E-mail:                                                                                 

Z. Gëzim Gjordumi, Drejtor i Operimit te Tregut
E-mail: