Trajnimi

Më 26 janar 2024, ALPEX organizoi një seminar në lidhje me Go-Live të Bashkimit të Tregut të Ditës në Avancë Shqipëri – Kosovë, në të cilin pjesëmarrësit u ftuan të merrnin pjesë fizikisht në Hotel Marriot, Tiranë, Shqipëri ose online.
Ai synonte të shpjegonte dhe qartësonte më mirë operacionet e bashkimit të DAM-it ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës dhe gjithashtu të kuptonte më mirë proceset e OST para-bashkimit dhe pas-bashkimit të Tregut.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top