Korrik

Mbi Anëtarësimin e INFINIT POWER SOLUTION SH.P.K në ALPEX sh.a

NJOFTIME PER TREGUN MIRË SE VINI NË ALPEX INFINIT POWER SOLUTION Me kënaqësi njoftojmë Anëtarin e ri të Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike ALPEX sh.a – Dega Kosovë, INFINIT POWER SOLUTION SH.P.K Dega në Kosovë Infinit Power Solutions mund të kryej aktivitetin e furnizimit me shumicë (tregtimit) të energjisë elektrike në pajtim me dispozitat e […]

Mbi Anëtarësimin e INFINIT POWER SOLUTION SH.P.K në ALPEX sh.a Read More »

Mbi Anëtarësimin e INFINIT ENERGY DOOEL në ALPEX sh.a

NJOFTIMET PER TREGUN MIRË SE VINI NË ALPEX INFINIT ENERGY DOOEL Me kënaqësi njoftojmë Anëtarin e ri të Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike ALPEX sh.a – Dega Kosovë, INFINIT ENERGY DOOEL Dega në Kosovë INFINIT ENERGY DOOEL Dega në Kosovë Rr. Garibaldi, 17/5, HYRJA 1, 10000, Prishtinë, nënshkroi Marrëveshjen e Anëtarësimit në Bursë dhe u

Mbi Anëtarësimin e INFINIT ENERGY DOOEL në ALPEX sh.a Read More »

Scroll to Top