Author name: alpex_admin

Mbi Anëtarësimin e ENSCO Trading (Albania) sh.p.k. në ALPEX sh.a

MARKET NOTICE MIRË SE VINI NË ALPEX ENSCO Trading (Albania) sh.p.k Me kënaqësi njoftojmë Anëtarin e ri të Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike- ALPEX sh.a, ENSCO Trading (Albania) sh.p.k ENSCO Trading (Albania) sh.p.k në rolin e tregtarit, me selinë e tij vendosur në Tiranë, nënshkroi Marrëveshjen e Anëtarësimit në Bursë duke u bërë Anëtari më […]

Mbi Anëtarësimin e ENSCO Trading (Albania) sh.p.k. në ALPEX sh.a Read More »

Eventi 17 Prill Bruksel

Më 17 prill 2024, politikëbërësit, përfaqësuesit e industrisë dhe ekspertët e energjisë u mblodhën në Parlamentin Evropian në Bruksel the “Electricity Market Integration Forum: Taking Implicit Electricity Market Coupling Beyond the EU”. Ky forum synonte të arrinte një kuptim të duhur të kësaj nisme dhe të gjeneronte mbështetje politike dhe rregullatore për integrimin e mëtejshëm

Eventi 17 Prill Bruksel Read More »

Scroll to Top