BURSA SHQIPTARE E ENERGJISË ELEKTRIKE SH.A – ALPEX njofton hapjen e tenderit

Objekti i tenderit : “Platfoma Elektronike e Tregtimit për Tregun e Ditës në Avancë dhe atë Brenda të njëjtës Ditë, Infrastruktura dhe Shërbimet e Kërkuara për Operimin e Tregut të Organizuar në Shqipëri dhe Kosovë

Numri i referencës : REF-03989-08-26-2021

Numri i Njoftimit :CN/62366/08262021

Fondi limit :225,000,000.00 Lekë

Data e hapjes :27-08-2021 Ora : 09:00

Data e mbylljes :16-09-2021 Ora : 10:00

Kodi CPV :48211000-0 - Paketa software për platforma ndërlidhëse,

Me shume informacione do te gjeni ne portalin: http://www.app.gov.al

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *